Pris/Reservation

Priser

28. april – 1. sep  –  9800 DKK / 1315 EUR

1. sep – 22. dec  –  8500 DKK / 1140 EUR

22. dec – 6. jan  –  9800 DKK / 1315 EUR

6. jan – 30. april  –  8500 DKK / 1140 EUR

Uge 42  –  9800 DKK / 1315 EUR

Casa Karina

Lejebetingelser

1. Depositum.
Ved bestilling betales 25 % af lejen i depositum. Resten betales senest 3 mdr. før påbegyndt leje. I forbindelse med restbetalingen indbetales også 1000 kr. til dækning af evt. bortkommet løsøre, skader etc. De 1000 kr. tilbagebetales en uge efter lejemålets ophør såfremt alt er i orden.

2. Afbestilling.
Ved afbestilling mere end 3 måneder før lejemålets begyndelse mistes det indbetalte depositum. Ved afbestilling mellem 3 og 1 måned før lejemålets begyndelse refunderes 50 % af hele lejen. Ved afbestilling mindre end 1 måned før lejemålets begyndelse refunderes intet.

3. Ankomst og afrejse tidspunkter.
Lejeperioden er fra lørdag til lørdag medmindre andet aftales.

4. Nøgler og kørselsvejledning.
Når hele lejen er indbetalt fremsendes en udførlig kørselsvejledning, samt hvor nøglen kan hentes.

5. Husdyr/Rygning.
Husdyr ikke tilladt. Rygning ikke tilladt inde i huset.

6. El og vand.
El og vand er inkluderet i lejen på nær fra 1. oktober – 30. april.

7. Rengøring.
Den lejede bolig skal afleveres i ryddelig stand, desuden skal skraldet fjernes. Slutrengøring og vask er inkluderet i lejen.

Billeje

Det kan tit være lidt af en jungle at leje biler i Malaga, for lige når man tror man har fundet den billigste kommer der alle mulige udgifter på, ex. at man betaler for fuld tank og skal levere den tilbage tom og andre mærkelige omkostninger.

Vi har indgået aftaler med nedenstående firmaer, som vi altid selv bruger:

www.autoslido.es Her får I 10% i rabat. Når I booker kan I skrive ”Casa Karina” i kommentarfeltet. Det er det firma vi har indgået aftaler med der er lettest at komme til. Når man har fået kufferten, skal man bare ned i underetagen, hvor der er flere biludlejningsfirmaer. Man afleverer bilen samme sted. Dvs. at man ikke skal med shuttlebus eller gå udenfor for at komme til bilen. Der er sjældent kø ved skranken til forskel fra mange andre udlejningsfirmaer.

Fordele: 10% i rabat, gratis børnesæde, supernem afhentning og aflevering af bil, benzintanken fuld ved afhentning og afleveres fuld. Ulemper: 60€ i ekstra forsikring (uagtet periodens længde), 20€ for ekstra fører.

www.skanbil.com Her får I 15% rabat på billeje og her er alt inklusiv: afhentning af bil i ankomsthallen, fuld kaskoforsikring uden selvrisiko, ekstra fører, barnesæde hvis det ønskes. Lejevilkår og kundeservice på dansk og der er en dansk kontaktperson, Morten. De henter én i ankomsthallen og man går op og får bilen med det samme i stedet for at skulle køres et sted hen og stå i kø for at få sin bil. Umiddelbart kan den virke dyrere end de andre, men her får man ingen overraskelser i form af ekstra udgifter. For at booke logger du ind på deres hjemmeside og rabatpriserne bliver så vist MED de 15% rabat: Bruger: casakarina Kode: casakarina

Tlf. til Morten: +34 685 03 47 27 Kontor: + 34 952 24 48 11 Airport staff, Carlos: +34 649 46 65 65

www.costabiler.dk Danskejet og med dansk personale. Her får I 5% rabat på billeje. Hvis I booker herigennem skal I også oplyse ”Casa Karina” for at få rabatten. Her skal I betale for ekstra selvrisikoforsikring (ca. 8 € pr. dag) og evt. barnesæde. I ringer til dem, når I har fået bagagen og de kommer i en minibus og henter jer foran ankomsthallen. Hermed link til deres nyttige informationer.

Skriv et svar