Billeje & Flybooking

Leje af bil

Det kan tit være lidt af en jungle at leje biler i Malaga, for lige når man tror man har fundet den billigste kommer der alle mulige udgifter på, ex. at man betaler for fuld tank og skal levere den tilbage tom og andre mærkelige omkostninger.
Vi har indgået aftaler med nedenstående firmaer, som vi altid selv bruger og kan stå inde for. Vi har lavet en aftale med dem at vores gæster får procenter, ved at oplyse at de skal til Casa Karina.

Helle Hollis:
https://www.hellehollis.com/dk
Helle Hollis er ved første blik ofte lidt dyrere end flere af de andre lavprisselskaber. I kan levere bilen tilbage med fuld tank, og dermed undgå den overpris, som andre firmaer tager på benzinen. Samtidig er det gratis at have en ekstra fører på lejekontrakten. Helle Hollis har i øvrigt medarbejdere, som taler dansk, og på firmaets hjemmeside kan man vælge dansk. De yder en super fin service.
Lejere af Casa Karina kan få 15% rabat hos Helle Hollis. I skal blot oplyse vores rabatkode: H18978

Skanbil:
http://skanbil.com/collaborators
Her får I 5 % rabat på billeje og her er alt inklusiv: Der er fuld kaskoforsikring uden selvrisiko, ekstra fører og barnesæde, hvis det ønskes. Lejevilkår og kundeservice på dansk og der er en dansk kontaktperson, Morten. Carlos henter én i ankomsthallen og man går op og får bilen med det samme i stedet for at skulle køres et sted hen og stå i kø for at få sin bil. Umiddelbart kan den virke dyrere end de andre, men her får man ingen overraskelser i form af ekstra udgifter.
For at booke logger du ind på deres hjemmeside og rabatpriserne bliver så vist MED de 5 % rabat:
Bruger: casakarina
Kode: casakarina

Costa Biler
www.costabiler.dk
Danskejet og med dansk personale.
Her får I 5 % rabat på billeje.
Hvis I booker herigennem skal I også oplyse ”Casa Karina” i ”bemærkninger”-feltet for at få rabatten.
Her skal I betale for ekstra selvrisikoforsikring (8 € pr. dag). Ved behov kan man leje barnesæde, paraplyklapvogn og GPS.
I ringer til dem, når I har fået bagagen og de kommer med det samme i en minibus og henter jer foran ankomsthallen. Det er ret gnidningsfrit.

Fly fra Danmark

Norwegian – www.norwegian.no
Travelstart – www.travelstart.dk
Fly Price – www.flyprice.dk
Iberia – www.iberia.com
Vueling – www.vueling.com
Momondo – www.momondo.com
Travelmarket – www.travelmarket.dk
Billig Flybillet – www.billig-flybillet.dk

Fly fra England

Ryan Air – www.ryainair.com
Easy Jet – www.easyjet.com
Be my Baby – www.bmibaby.com
Jet 2 – www.jet2.com
Monarch – www.monarch.caa.co.uk
Thompson – www.tui.co.uk

Book jeres næste ferie!